Sydafrika

I efteråret 2010 var vi i Sydafrika. Rejsen var organiseret af Nyati. Vi var først 1 uge på Nyati Safari Lodge, derefter 3 dage i vinbyen Stellenbosch, og sluttede af med 4 dage i Cape Town. Det var en helt enestående rejse, og vi nød godt af det lave prisniveau. Vi mødte kun venlighed, og den kriminalitet, der advares om i diverse rejsebøger, mødte vi slet ikke.

Vi fløj til Joannesburg via Frankfurt, og derfra til den lille lufthavn Hoedspruit, tæt ved Kryger Nationalpark. Efter 1 uge her med overdådige oplevelser, både i bushen og ved spisebordet, fløj vi fra Hoedspruit, over Johannesburg, til Cape Town, og videre med bil til Stellenbush.

Man skal ikke tro, at der ikke er sikkerhedscheck i den lille, venlige lufthavn i Hoedspruit - her er det en af vore medrejsende, Jytte, der bliver checkket for bomber og våben, men vi måtte alle gennem turen.

Her er vi klar til afgang til Johannesburg - billedet er taget af Jyttes mand Jørgen. Flyet var temmelig lille, fra det i Danmark herostratisk berømte Canadiske Bombardier-selskab. Flyet både til og fra Hoedspruit fungerede upåklageligt.Se de 7 billedserier fra vores 2 uger i Sydafrika!

I 2012 drog vi atter til Sydafrika - se her.