Camping 2014Campingturen 2014 var på godt 3 uger, i august-september. Vi besøgte Frankrig og Tyskland.
På rejsen sydover overnattede vi i Osnabrück, og næste dag kom vi så til Trier. Under opholdet her kørte vi til Kues (lige overfor Bernkastel), hvor vi på vinotheket et stort antal vine.
Fra Kiel fortsatte vi til Frankrig, hvor vi (som i året før) boede lidt nord for Macon, på Camping Les Ripettes
Fra Macon kørte vi til Ardeche, hvor vi ved den lille by Lamastra fandt en campingplads med det underlige navn Camping de Retourtour. Herfra tog vi som altid rundt til omkringliggende steder. Det var besværligt, idet vejene er smalle og stærkt snoede.
Fra Lamastra kørte vi til Visan, en lille vinby (Côtes du Rhône Villages) i den "udposning" fra Provence, der kaldes l’Enclave des Papes. Herfra kørte vi en del rundt, bl.a. til Vaison-la-Romaine, der er berømt for sine mange romerske ruiner, hvilket også fremgår af billedserien.
Hjemrejsen gik over den interessante by Langres (mellem Dijon og Nancy). I Tyskland havde vi udset os en campingplads ved floden Ruhr, men det var umuligt at få kontakt med noget personale. I stedet fik vi lov at overnatte på en ren Dauercamping-plads i nærheden. Næste dag kørte vi så til den meget fine campingplads i Bremen. Her havde vi 2 overnatninger, inden vi kørte hjem.
Vi havde ikke en eneste regnvejrsdag på ferien.

Opdateret d. 5.11.2014